Metallimiehenkatu 12 03620 Karkkila

palvelumme

täyden palvelun konepaja vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin

Voidaksemme palvella asiakkaittemme tarpeita, olemme luoneet prosessin, joka kattaa konepajatoiminnot aina tarjouslaskennasta, laseroinnista ja hitsauksesta särmäykseen, koneistukseen, maalaukseen, kokoonpanoon, viimeistelyyn sekä tehokkaaseen logistiikkaan.

Osaava suunnittelu- ja tuotekehitys 3D-mallinnuksineen sekä valmistettavuuskonsultointi viimeistelee asiakaskokemuksesi.

Tutustu palveluihin alta ja ota yhteyttä, niin jutellaan  tarkemmin juuri sinun tarpeistasi.

LASERLEIKKAUS

HITSAUS

SÄRMÄYS

KONEISTUS

PINTAKÄSITTELY

KOKOONPANO

TUOTEKEHITYS JA SUUNNITTELU

lavavalmistus

LASERLEIKKAUS

HITSAUS

SÄRMÄYS

KONEISTUS

PINTAKÄSITTELY

KOKOONPANO

TUOTEKEHITYS JA SUUNNITTELU

lavavalmistus

laserleikkaus

Laserleikkaus on ollut Hitsaus- ja Rakennustyö Ahossa arkipäivää jo kolmen vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen laserleikkuri hankittiin jo vuonna 1994, jonka jälkeen kalustoa on säännöllisesti uusittu.

Viimeisin investointi on laser Bystronic, 10 kW -tehoinen kuitulaser, 64-paikkaisella automaattivarastolla. Automaattivarasto mahdollistaa miehittämättömän ajon yövuorossa.

hitsaus

Kokemus, osaaminen ja rautainen ammattitaito luovat vankan pohjan hitsauspalveluillemme aina käsihitsauksesta (Mig/Mag ja Tig-hitsaus) robottihitsaukseen (robottimme käsittelee jopa 5000 kg painoisia tuotteita, sen lineaarirata on 18m pitkä ja kappaleen korkeus voi olla jopa 3 metriä).

Kappaleiden jatkojalostus saman katon alta. Kaikki toiminnot ovat omissa käsissä aina laserleikkauksesta valmiisiin, maalattuihin ja kokoonpantuihin tuotteisiin. Pystymme näin kilpailijoita kustannustehokkaampaan tuotantoon, laadukkaisiin tuotteisiin ja nopeisiin toimitusaikoihin. 

Hitsausta yrityksessämme koordinoi IWE-pätevyyden omaava henkilö ja toimimme ISO 3834-2 standardin mukaisesti, joka sertifioidaan elokuussa 2024

särmäys

Särmäys on työmenetelmä, jossa teräslevyä voidaan taivuttaa toistettavasti ja mittatarkasti. Käytössämme on kolme särmäyspuristinta, joista suurimman puristusvoima on 320 tonnia. Taivutettavan aihion maksimileveys on 4 m. Särmäys on pääsääntöisesti valmistusprosessimme yksi osavaihe, mutta teemme myös pelkkää särmäystä alihankintana.

Kuitulaserimme myötä leikkauspalvelumme laajennetaan leikattujen ja särmättyjen kappaleiden valmistamiseen joko maalaamattomana tai maalattuna.

koneistus

Koneistus ja koneistustyöt kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Me takaamme laatuvaatimusten mukaiset toimitukset – aina ajallaan.

Koneistajamme ovat ammattilaisia, joille laatu ja sovitut aikataulut ovat kunnia-asia. Heillä on koneistamisesta vuosikymmenten kokemus.

Laitteistollamme voi tehdä myös monimutkaisia koneistuksia. Meillä on kolme pystykaraista koneistuskeskusta ja sorvauksessa neljä sorvia. Elokuussa saamme uusimman vahvistuksen, kun uusi Mazak 5-akselinen sorvi toimitetaan.

maalaus

Palvelumme kattaa sekä märkä- että pulverimaalaukset. Suoritamme maalaukset asiakkaan toiveiden mukaan, yleisimpänä maalaustapa on pohjamaalaus ja pintamaalaus RAL-koodien mukaan.

Saamme paljon kiitosta siitä, että maalauksen saa saman katon alta, kuin muutkin työvaiheet, eikä kappaleita tarvitse lähettää muualle maalattavaksi.

kokoonpano ja sopimusvalmistus

Kokoonpano on sisältynyt palveluumme miltei alusta asti. Osaavalta tiimiltämme onnistuu vaativatkin kokoonpanot ja kumppaneidemme avulla voimme toteuttaa myös sähköistykset.

Kokoonpano ja sopimusvalmistus ovat jatkuvasti kasvavia palveluitamme ja niiden kysyntä laajentaa myös tarjoamaamme.

tuotekehitys ja suunnittelu

Erityinen vahvuutemme on valmistettavuuden optimointi yhdessä asiakkaittemme suunnittelun kanssa, näin voimme taata mahdollisimman kustannustehokkaan lopputuloksen. Tähän kulminoituu myös lupauksemme:

WE CREATE VALUE WITH STEEL-KNOWHOW

Suunnittelupöydällä ratkaistaan tuotteen kustannuksista 80 %. Tämän tietävät kaikki valmistavat konepajat. Olemme ottaneet tämän mahdollisuutena tuottaa asiakkaillemme entistäkin enemmän arvoa.

Vuosikymmenien konepajakokemuksella tiedämme, että tämä on se osa osaamistamme, josta on asiakkaillemme eniten iloa ja hyötyä. Siksi kehitämme tätä kaiken aikaa vahvemmaksi osaksi tarjoomaamme.

lavavalmistus

Suunnittelemme ja valmistamme räätälöidyt maansiirtolat, soralavat, asfalttilavat, romulavat ja vaihtolavat.

Tehokas valmistusprosessimme tilauksesta toimitukseen kestää arvioilta muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Olemme toimittaneet lavoja päällirakentajille sekä yksityisille kuorma-autoilijoille.

"Tehtävämme on parantaa asiakkaittemme kilpailukykyä"

– AhoSteelin perustaja Jari Ahon motto