Metallimiehenkatu 12 03620 Karkkila

MACHINES_logo

halki, poikki ja pinoon!

AhoSteel Machines

(45 sec)

varoitus rangat ja pöllit: luvassa on kovaa kyytiä!

Brutus -puunhalkomiskoneet on suunniteltu kovimpaan mahdolliseen käyttöön, niille, jotka haluavat saada homman tehokkaasti hoidetuksi ilman, että tarvitsee rikkoa itseään ja koneitaan. Koneilla voi tehdä halkoja mm. tyvipuista (1 m tai 3 m rangat), jotka kuivuvat pinoissa homehtumatta.

Brutus 3000 on kovaan käyttöön suunniteltu halkaisukone, jopa 3 metrinen ranka halkeaa helposti. Brutus 1000 vastaavasti on näppärä pilkettäjä, jolla isotkin pöllit halkeaa jopa 12 osaan – niinikään nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Tai bukkaa esittely!

brutus 3000

pois tieltä havut ja männynkävyt!

Brutus 3000 halkaisee jopa 3 metrisen rangan neljään, jopa kuuteen osaan vaivatta, nopeasti ja tehokkaasti. Ja ohuemmat rangat voi halkaista vain kahtia. Rangat ‘halki, poikki ja pinoon’, kuivumaan.

Pitkän käytännön kehitystyön tuloksena halkaisukoneiden työntövoima on optimoitu kohdistumaan halkaistavaan puuhun. Menetelmä minimoi häiriöherkkyyttä mm. pitkällä työntökelkan tukipinnalla, joka tekee puuhun kiertyvää liikettä.

Terän muotoiluna ns. aukeava tunneli -ajatus, jossa tarkasti hiotut teräkulmat ja optimoitu terämateriaalin kovuus minimoi tukkeutumiset ja puun jumiutumiset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

brutus 1000

TRAKTORI KÄYNTIIN JA HOMMIIN!

Brutus 1000 on ketterä, silti uskomattoman tehokas halkomiskone, joka pilkkoo jopa 60 cm:n metriset pöllit kerralla jopa 12:een pilkkeeseen.

Puhti ei lopu kesken isonkaan pöllin kanssa ja pilkettä syntyy ripeaästi. Niitä voi sellaisenaan käyttää mm. uuneissa ja isoissa lämpökattiloissa.

Tehokkuuden huomaa heti, sillä työ edistyy vauhdilla, säästyy aikaa ja vaivaa. Sähköohjauksella konetta voi käyttää suojasta traktorin hytistä käsin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Huom. Nyt muutama laite myös nopeaan toimitukseen!

5 hyvää syytä innostua

  • Tehty todella kovaan käyttöön! (Varoitus rangat ja pöllit, luvassa on kovaa kyytiä!) 
  • Aukeava tunneli (Optimaalliset ja testatut teräkulmat ja -materiaalit) 
  • Helppo etäohjaus (Sähköinen käyttö traktorin hytistä) 
  • Optimoitu työntövoima (Kohdistuu halkaistavaan puuhun) 
  • Kokeile Brutusta (Eikä mikään muu enää kelpaa!)
 
Muutama halkaisukoone nyt myös nopeaan toimitukseen, ota yhteyttä ja kysy lisää.

BRUTUS 3000

Tehokkuutta vaativalle halkojalle! Halkaisee jopa 3 metrin rangat – sylinterin iskunpituus on 3,3 m. Koko työprosessi tapahtuu kuormaimen avulla. Turvallista ja tehokasta. Sähköohjattu Brutus 3000™ -puunhalkaisukonetta hallitset kuormaimen käytön ohessa, 16 tonnin työntövoima riittää jopa yli 8 metrin pölkyille. Sylinterin työisku kestää 17 sekuntia ja paluuisku 8 sekuntia. Halot pienit helposti kuivumisen jälkeen klapikoneella.

BRUTUS 1000

Isojen pöllien käsittely perinteisellä hydraulihalkojalla on todella raskasta ja aikaa vievää puuhaa. Tähän työhön Brutus 1000 on aivan omiaan. Tehokkuutta ja turvallisuutta jopa metristen halkojen tekoon isoista pölkyistä, yhdellä työnnöllä jopa 14 halkoa! Brutus 1000™ halkomiskone on sähköohjattu, vetotraktorista käsin ohjattava yhden miehen työkone. Kestää järeääkin kulutusta. Sopii myös yksin käytettäväksi.

Aattelin, notta teherään sellanen kone, jolla hommat rupiaa hoitaantumaan.

– Pertti Korpela, Brutuksen kehittäjä, Alahärmä